Ontstaan


Dikwijls worden in allerlei facebookgroepen Aalsterse Carnavalsactiviteiten geplaatst, soms tot ergernis van sommige mensen en het overzicht wordt kwijt geraakt. Daarom is er nu DE website om alle OILSJTERSE (CARNAVAL)ACTIVITOITEN te promoten!

Nu is er ook deze "overzichtspagina" waar we de info verzamelen: Zelf kunnen jullie je eigen activiteit toevoegen. We zijn ook te bereiken via facebook: nodig "Koen De Vogelaere" of "Elien van Digitaleregioaalst" uit op jullie evenement of stuur ons een bericht.

Digitale Regio Aalst en Carnavalaalstkoentje hebben de handen in elkaar geslaan om, eerst elk apart en sinds eind 2014 samen, alle Aalsterse carnavalsactiviteiten te verzamelen en te groeperen. Zowel op de facebookpagina van Digitale Regio Aalst en de Carnavalaalstkoentje Facebookpagina, carnaval.oilsjt.be en Carnavalaalstkoentje.blogspot.be maken we graag reclame voor de komende activiteiten van de Oilsjterse carnavalsgroepen. We willen graag deze agenda verder aanvullen, het hele jaar door, en dit kan enkel met jullie hulp!

Zelf iets toevoegen?

Wil je zelf je activiteit toevoegen aan onze agenda, vul dan dit online formulier in. Uw activiteit wordt dan direct in de agenda opgenomen. Enkel oppassen als je uren ingeeft: het formulier kan problemen hebben met het doorsturen naar de agenda indien er een beginuur, maar geen einduur is opgegeven. gelieve hiermee rekening te houden!
Persoonlijke gegevens die u invult, zullen enkel gebruikt worden om u te contacteren in geval van problemen.